fbpx
Site Overlay

Workshop: Senčenje ustnic (PUSH UP EFFECT)

Push up effect je posebna tehnika senčenja ustnic. S to novo tehniko, ki jo kombinira uporaba igel različnih dimenzij in pigmentov dosežemo polnejši izgled ustnic. Ta metoda naredi ustnice videti mladostne in predvsem sveže.

SKRIVNOST je v uporabi različnih igel in mešanju treh ali več pigmentov za dosego push up efekta. Ustnicam podarimo globino in dimenzijo in tako izgledajo polnejše, lepše oblikovane in poudarjene.

Skozi izobraževanje vas bomo naučili kako doseči, da bodo ustnice polnejše in bolj izrazite, a da vseeno ohranijo naraven videz.

Kakšen je rezultat?

KAKO POTEKA IZOBRAŽEVANJE

V enodnevni delavnici  vas bomo naučili te unikatne tehnike senčenja ustnic za doseg Push-Up efekta.  Izobraževanje poteka v treh sklopih, in sicer teoretični del, kjer osvojite vsa pravila vrisovanja, tehniko in opremo. Praktični del, kjer preizkusite osvojeno teoretično znanje na gumijastih modelih, ter nato še praktični del na pravih, živih modelih pod konstantnim nadzorom mentorja, ki vas skozi ves postopek vodi z nasveti.

POMEMBNO: Delavnica je namenjena vsem, ki se z permanentnim Make-Upom že ukvarjate!

TEORETIČNI DEL

 1. Različne oblike ustnic.
 2. Korekcija asimetrij.
 3. Izbor pogmentov.
 4. Tehnike izrisa.
 5. Tehnike senčenja.

PRAKTIČNI DEL

 • Priprava delovnega mesta in pribora.
 • Spoznavanje aparata in različnih igel.
 • Delo na umetni koži - silikonski modeli.

DELO NA MODELIH POD NADZOROM MENTORJA 
Nudimo vam tudi prakso izvedebe vrisovanja senčenja ustnic na živem modelu v prisotnosti mentorja. Delo na modelih je individulano, kar pomeni da se mentor popolnoma posveti le vam. Po uspešno končanem izobraževanju prejmete CERTIFIKAT.

Po opravljenem tečaju boste pripravljeni na samostojno delo in lahko samozavestno pričnete z delom. In brez skrbi - v primeru vprašanj in pomoči smo vam na voljo tudi po samem tečaju.

Na delavnici vas bomo naučili izbora barve. Paleta vključuje vse od nežnih odtenkov, pa vse do najmodernejših nijans, ki jih prilagodimo željam stranke. Odvisno od željenega efekta izberemo pigment in tehniko senčenja. Uskladimo zgornjo in spodnjo ustnico ter zarišemo popolno obliko. Za polnejši efekt kot v primeru PUSH UP EFFECT LIPS uporabimo tri ali več različnih pigmentov.

KAJ VSE PREJMEŠ?

 1. Skripta izobraževanja, za obnavljanje znanja.
 2. Primere soglasja z stranko, ki vam nudi pravno zaščito.
 3. Celoten material v času trajanje edukacije je vračunan v ceno.
 4. Navodila ter kontakte za nakup materiala in opreme ter bone s popusti.
 5. Pogostitev in kosilo med izobraževanjem.
 6. Certifikat o uspešno opravljenem tečaju.
 7. Znanje, ki ti lahko prinese nešteto novih strank!

ZAKAJ SE ODLOČITI ZA PRIVATEROOM IZOBRAŽEVANJE?

Zaradi bogatih izkušenj, ki smo jih pridobili v Sloveniji in tujini spadamo med ene najboljših v Sloveniji. Zaradi velikega povpraševanja po tej storitvi pa želimo to znanje deliti tudi naprej. Zato smo za svoje stranke sestavili celovit sistem izobraževanja, skozi katerega vas naučimo obvladovati tehniko senčenja ustnic za dosego Push-Up efekta.

Po opravljenem izobraževanju imate našo popolno podporo v primeru vprašanj, obveščanje o novostih v tej panogi in priročnik za kasnejše obnavljanje znanja. Vsak udeleženec prejme PrivateRoom certifikat o opravljenem izobraževanju.

PRIJAVA NA IZOBRAŽEVANJE!

Naučite se izvajati storitev, po kateri je trenutno veliko povpraševanja!

KDAJ?

18.3.2020 ob 15.00 uri

KJE?

V Intercontinental Hotel, 12 nadstropje

CENA: 850 eur

Edini vam nudimo jamstvo 5 ZVEZDIC!
⭐️ 100% garancija zadovoljstva.
⭐️ Brez dodatnih skritih stroškov.
⭐️ Podpora strankam tudi po opravljenem tečaju.
⭐️ Certifikat o opravljenem tečaju.
⭐️ Vračilo denarja, če z tečajem ne boste zadovoljni!

PRIJAVI SE TUKAJ!

Scroll Up