fbpx
Site Overlay

Workshop: Puder obrvi

Puder tehnika (ang. POWDER BROWS) je posebna tehnika senčenja obrvi. S to posebno tehniko, ki jo kombinira posebna igla in pigment, lahko dosežemo popolnoma naraven videz obrvi, lahko pa dosežemo tudi glamurozen efekt, odvisno od želje stranke.

SKRIVNOST je vnos pigmenta na ravno pravi globini in pri ravno pravi intenziteti. Pomembno je da osvojite gib, da dobite puhast rezultat. Z iglo nanesemo na tisoče drobnih pikic pigmenta, te pikice pa so vse bolj intenzivnejše, močnejše in številnejše proti koncu obrvi. Začetek obrvi je zamegljen, konec obrvi pa precizen in oster.

Naučili vas bomo, da so glede na željo stranke obrvi lahko popolnoma naravne, lahko pa z puder tehniko dosežemo tudi učinek zelo definiranih, velikih, glamuroznih obrvi, kar je trenutno v svetu pravi hit.

Kakšen je rezultat?

KAKO POTEKA IZOBRAŽEVANJE

Da osvojite tehniko vrisovanja Puder Obrvi smo izobraževanje razdelili na 3 sklope, ki skupno trajajo XX ur. Zaradi lažjega osvajanja tega znanja, smo delavnico razdelili na XX dni. Izobraževanje poteka v treh sklopih, in sicer teoretični del, kjer osvojite vsa pravila vrisovanja, tehniko in opremo. Praktični del, kjer preizkusite osvojeno teoretično znanje na gumijastih modelih, ter nato še praktični del na pravih, živih modelih pod konstantnim nadzorom mentorja, ki vas skozi ves postopek vodi z nasveti.

TEORETIČNI DEL

 1. Pomen obrvi
 2. Struktura kože (osnove dermatologije in bolezni kože)
 3. Priprava delovnega okolja in pribora
 4. Aparati in razlike v iglah ter razlike v tehnikah
 5. Pigmentologija (izbor barve)
 6. Izris oblike obrvi (face study) in najpogostejše napake
 7. Konzultacija z stranko (psiholoska priprava)

PRAKTIČNI DEL
Praktični del se prvo izvaja na umetni koži, kjer dobite občutek za delo z napravo. Z delom na umetni koži (gumi), se naučite gibov, mirne roke in občutka za globino.

DELO NA MODELIH POD NADZOROM MENTORJA 
Nudimo vam tudi prakso izvedebe vrisovanja Puder Obrvi na živem modelu v prisotnosti mentorja. Delo na modelih je individulano, kar pomeni da se mentor popolnoma posveti le vam. Po uspešno končanem izobraževanju prejmete CERTIFIKAT.

Po opravljenem tečaju boste pripravljeni na samostojno delo in lahko samozavestno pričnete z delom. In brez skrbi - v primeru vprašanj in pomoči smo vam na voljo tudi po samem tečaju.

NAŠ NASVET: Obrvi pred postopkom vedno fotografiramo. Naučimo vas pravilnega fotografiranja. Fotografiramo ne samo zaradi objave in reference, ampak tudi zato, da stranki na koncu pokažemo razliko. Na slikah BEFORE-AFTER je razlika najbolj očitna.

KAJ VSE PREJMEŠ?

 1. Skripta izobraževanja, za obnavljanje znanja.
 2. Primere soglasja z stranko, ki vam nudi pravno zaščito.
 3. Celoten material v času trajanje edukacije je vračunan v ceno.
 4. Navodila ter kontakte za nakup materiala in opreme ter bone s popusti.
 5. Pogostitev in kosilo med izobraževanjem.
 6. Certifikat o uspešno opravljenem tečaju.
 7. Znanje, ki ti lahko prinese nešteto novih strank!

ZAKAJ SE ODLOČITI ZA PRIVATEROOM IZOBRAŽEVANJE?

Zaradi bogatih izkušenj, ki smo jih pridobili v Sloveniji in tujini spadamo med ene najboljših v Sloveniji. Zaradi velikega povpraševanja po tej storitvi pa želimo to znanje deliti tudi naprej. Zato smo za svoje stranke sestavili celovit sistem izobraževanja, skozi katerega vas naučimo obvladovati tehniko vrisovanja Puder Obrvi.

Po opravljenem izobraževanju imate našo popolno podporo v primeru vprašanj, obveščanje o novostih v tej panogi in priročnik za kasnejše obnavljanje znanja. Vsak udeleženec prejme PrivateRoom certifikat o opravljenem izobraževanju.

PRIJAVA NA IZOBRAŽEVANJE!

Naučite se izvajati storitev, po kateri je trenutno veliko povpraševanja!

KDAJ?

18.3.2020 ob 15.00 uri

KJE?

V Intercontinental Hotel, 12 nadstropje

CENA: 1.600 eur 900 eur

Edini vam nudimo jamstvo 5 ZVEZDIC!
⭐️ 100% garancija zadovoljstva.
⭐️ Brez dodatnih skritih stroškov.
⭐️ Podpora strankam tudi po opravljenem tečaju.
⭐️ Certifikat o opravljenem tečaju.
⭐️ Vračilo denarja, če z tečajem ne boste zadovoljni!

PRIJAVI SE TUKAJ!

Scroll Up