fbpx
Site Overlay

Workshop: Maderoterapija

Maderoterapija je vrsta anticelulitne masaže, ki jo izvajam z ergonomsko oblikovanimi lesenimi valjčki. S serijo ponavljajočih se gibov na problematičnih predelih stimuliram limfni sistem in pospešim izločanje toksinov. Zmanjšanje toksinov pozitivno vpliva na pospešitev metabolizma, kar omogoča hitrejše izgubljanje maščob, izginjanje celulita in vidno zmanjšanje pojava »pomarančne kože«.

EDINSTVENA IN NAJBOLJ ISKANA STORITEV TA HIP, SAJ JE EDINA USPEŠNA METODA V BOJU S CELULITOM!

Tehnika, imenovana MADEROTERAPIJA, vključuje serijo ročno izvedenih ponavljajočih se gibov na določenem predelu telesa z uporabo različnih lesenih pripomočkov.

Maderoterapija je primerna za vse predele telesa - okončine, trup, podbradek in tudi obraz. Deluje do globokih plasti kože, kamor še segajo celulitne obloge. A vendar ta metoda ne deluje, če nimamo pravilnega izbora pripomočkov in pravilne metode izvajanja te storitve!

Mi vas bomo naučili, kako lahko postanete najboljši na tem področju!

Kako izgleda?

KAKO POTEKA IZOBRAŽEVANJE

Osvoji tehniko Maderoterapije in postani madero strokovnjak. Izobraževanja vodi Sabina Agović, ki je ena prvih začela z maderoterapijo v Sloveniji. Na področju maderoterapije se je izobraževala in si nabirala izkušnje v tujini, sedaj pa želi to znanje in nasvete glede tehnike dela zaradi velikega povpraševanja deliti tudi pri nas - v Sloveniji! Glede na svoje bogate izkušnje pri delu, in izjemne rezultate, ki jih prikazujejo tudi fotografije, vas Sabina Agović nauči lastne, personalizirane metode maderoterapije.

V PrivateRoom ponujamo dva tečaja za maderoterapijo, in sicer:

OSNOVNI TEČAJ

Primeren za začetnike, ki še ne izvajajo maderoterapije.

VENEZUELSKI DVIG ZADNJICE

Primeren za tiste, ki maderoterapijo že izvajajo.

OSNOVNI TEČAJ

Izobraževanje poteka v dveh sklopih, in sicer teoretični del, kjer osvojite vsa pravila, anatomijo človeškega telesa, tehniko in opremo. Praktični del, kjer preizkusite osvojeno teoretično na živih modelih pod konstantnim nadzorom mentorja, ki vas skozi ves postopek vodi z nasveti.

TEORETIČNI DEL

 1. Kaj je maderoterapija in iz kje izhaja.
 2. Učinek maderoterapije na telo.
 3. Anatomija človeškega telesa.
 4. Limfni sistem.
 5. Celulit (razlogi za nastanek,stopnje in vrste).
 6. Odprava celulita z maderoterapijo.
 7. Učinki,kontraindikacije.
 8. Posvet z stranko, analiza stranke.
 9. Cena, trajane, oblikovanje ponudbe.
 10. Marketing in stranke.
 11. Tehnike slikanja before-after.
 12. Odgovori na najpogostejša vprašanja.

PRAKTIČNI DEL

Praktični del zajema izvedno tretmaja na živem modelu, kjer boste osvojili tehniko izvajanja HANDS-ON. Madero trener vam pokaže izvanje na živem modelu, vi pa ponavljate dokler tehnike ne osvojite. Delo na modelih je individulano, kar pomeni da se mentor popolnoma posveti le vam. Po uspešno končanem izobraževanju prejmete CERTIFIKAT.

⭐️BONUS - Na tečaju prejmete set lesenih pripomočkov (Made in Slovenija) za izvedbo kvalitetne Maderoterapije.

VENEZUELSKI DVIG ZADNJICE

Napredni tečaj maderoterapije oziroma Venezuelski dvig zadnjice je primeren za vse, ki že obvladate osnovni tečaj maderoterapije. V naprednem tečaju boste spoznali vlogo vakuma.

Vakumska maderoterapija ni isto kot osnovna maderoterapija in je v svetu že pravi hit. Sam tretman vakumske maderoterapije daje tudi do šestkrat hitrejše rezultate v primerjavi z osnovno maderoterapijo.

Zraven znanja in prikazane metode dela prejmete tudi dodaten set vakumskih valjčkov (zvonci) in specialen, ploščat valjček imenovan skockica.

 

Po opravljenem tečaju boste pripravljeni na samostojno delo in lahko samozavestno pričnete z delom. In brez skrbi - v primeru vprašanj in pomoči smo vam na voljo tudi po samem tečaju.

 

KAJ VSE PREJMEŠ?

 1. BONUS - Set lesenih pripomočkov narejenih v Sloveniji!🇸🇮
 2. Skripta izobraževanja, za obnavljanje znanja.
 3. Navodila ter kontakte za nakup materiala in opreme ter bone s popusti.
 4. Pogostitev in kosilo med izobraževanjem.
 5. Certifikat o uspešno opravljenem tečaju.
 6. Znanje, ki ti lahko prinese nešteto novih strank!

ZAKAJ SE ODLOČITI ZA PRIVATEROOM IZOBRAŽEVANJE?

Zaradi bogatih izkušenj, ki smo jih pridobili v Sloveniji in tujini spadamo med ene najboljših v Sloveniji. Zaradi velikega povpraševanja po tej storitvi pa želimo to znanje deliti tudi naprej. Zato smo za svoje stranke sestavili celovit sistem izobraževanja, skozi katerega vas naučimo obvladovati tehniko Maderoterapije.

Po opravljenem izobraževanju imate našo popolno podporo v primeru vprašanj, obveščanje o novostih v tej panogi in priročnik za kasnejše obnavljanje znanja. Vsak udeleženec prejme PrivateRoom certifikat o opravljenem izobraževanju.

PRIJAVA NA IZOBRAŽEVANJE!

Naučite se izvajati storitev, po kateri je trenutno veliko povpraševanja!

KDAJ?

21.3.2020 ob 10.00 uri

KJE?

V Intercontinental Hotel, 18 nadstropje

CENA
OSNOVNI TEČAJ: 400 eur
NAPREDNI TEČAJ:  500 eur
✨OBA TEČAJA: 750 eur✨

 

Edini vam nudimo jamstvo 5 ZVEZDIC!
⭐️ 100% garancija zadovoljstva.
⭐️ Brez dodatnih skritih stroškov.
⭐️ Podpora strankam tudi po opravljenem tečaju.
⭐️ Certifikat o opravljenem tečaju.
⭐️ Vračilo denarja, če z tečajem ne boste zadovoljni!

PRIJAVI SE TUKAJ!

Scroll Up