fbpx
Site Overlay

Puder obrvi

Puder obrvi (ang.- powder eyebrows) je trenutno najbolj popularna metoda trajnega senčenja obrvi.

V svetu je že pravi hit, zaradi rezultatov , ki jih ta metoda omogoči.

Glede na gostoto senčenja lahko dobimo dva popolnoma različna efekta,vse v skladu z željami klienta:

  • popolnoma naravne obrvi
  • močne, glamurozne obrvi

Skrivnost te metode je v vnosu pigmenta na ravno pravi globini in ravno pravi intenziteti. Puder tehnika je površinsko senčenje kože ( sloj povrhnjice). Samo ime puder obrvi, opisuje rezultat in sicer puhaste, pudraste obrvi z ombre prehodom. Začetek obrvi je zamegljen, konec obrvi pa precizen in oster. Z iglo nanesemo na tisoče drobnih pikic pigmenta. Te pikice so vse bolj intenzivnejše, močnejše in številnejše proti koncu obrvi. Ta tehnika daje vtis da je obrv zasenčena z senco za obrvi (make up efekt).

Obrv deluje NARAVNO, GOSTO in NEGOVANO.

Ker se izvaja na površini kože, ta metoda omogoča postopek brez bolečin in krvavitve. Obstojnost je 1-2 leti, obstojnost pa je odvisna tudi od vrste kože in življenjskega stila. Sam postopek traja cca 90 minut.

Prvih nekaj dni po posegu so obrvi bolj polne, barva pa je intenzivnejša. Po nekaj dneh intenzivnost pigmenta lahko zbledi tudi do 40% odvisno od tipa kože. Pigment vnesen pod kožo po obdobju lupljenja, postane svetlejši.

Kontrolni pregled (korekcija) se opravlja mesec dni po posegu, v primeru da je potrebna.

Postopek

Stranko na začetku seznanimo z samim postopkom. Ko stranka dobi vse potrebne informacije pričnemo z testnim izrisom. Rišemo vse do popolnosti. Po potrditvi izrisa pričnemo z delom. Tretman oziroma postopek v povprečju traja 90 minut. Postopek poteka v sterilnih pogojih (sterilne igle za enkratno uporabo). Uporabljamo najbolj kakovostne pigmente, ki imajo dovoljenje za uporabo u Evropski uniji.

1. korak - namestitev šablone.

2. korak - testni izris obrvi .

3. korak - vpisovanje obrvi s pigmenti.

Po postopku

Po končanem postopku trajnega senčenja obrvi se lahko takoj vrnete k svojim vsakodnevnim obveznostim. Čutile boste rahlo zategovanje kože. Obrvi mažete z vazelinom. Izogibajte se ličenju v predelu obrvi,prvih nekaj dni.

 

Želiš imeti tudi ti popolne obrvi?

Klikni tukaj ali pa nas pokliči na telefonsko številko 070 628 725‬.

Potrebuješ več informacij?

Oglej si naš Instagram profil, kjer so naše storitve še bolj razložene in slikovno prikazane. Najdeš nas pod imenom @private.room.beauty

Scroll Up